Opas viiriäisten kasvatukseen


Kiinnostaako omat munat, mutta takapihalle ei mahdu kanalaa? 
Onko kanojen hoito jo tuttua, mutta somat viiriäiset ja herrojen herkut kiinnostaisivat? 
Tähtäätkö omavaraisuuteen tai oletko kiinnostunut lihan alkuperästä? 
Oletko ehkä jo kasvattanut viiriäisiä, mutta kysymyksiä on enemmän kuin vastauksia?

Jos vastasit kyllä johonkin edellä esitetyistä, niin tämä opas voi olla juuri sinua varten!

Marianne Hautsalon kirjoittama e-kirja Viiriäisten Kasvatus 
 
Oppaaseen on koottu kattava paketti kokemuksellista tietoa viiriäisten tarpeista:
 • Ilmoitukset ja luvat
 • Ruokinta
 • Tilantarve
 • Talvetus
 • Haudonta
 • Tipujen hoito
 • Parvien muodostaminen
 • Sukupuolitunnistus
 • Yleisimmät värit
 • Poikkeuksia ja ongelmatilanteita ratkaisuineen

Tilaa tästä

Tilauksen jälkeen saat laskun sähköpostiisi. Maksettuasi laskun saat oppaan PDF-muodossa sähköpostiisi, josta voit sen lukea laitteesi näytöltä tai halutessasi tulostaa paperille.

Oppaan hinta on 28,20€
Olen jo hoitanut kanoja, onko oppaasta minulle hyötyä?

Viiriäisten hoito poikkeaa hieman kanojen hoidosta. Olennaisimmat erot löytyvät haudonnasta, tipuvaiheen hoidosta ja ruokinnan runsaammista proteiinipitoisuuksista. Myös ulkotarhan tulee olla viiriäisille pienempisilmäistä verkkoa ja karkaaminen tulee estää. 

Kanojen hoidon osaaminen on jo loistava alku viiriäisten kasvatukseen. Apua saat myös tästä ilmaisesta Lyhyestä johdannosta pienten kanalintujen maailmaan. Jos tuntuu, että kysyttävää jäi senkin jälkeen, niin oppaassa on vastaus poikineen. 


Oppaan saat tilattua Siltajoen Siilosta
Lähetän 84-sivuisen oppaan sinulle sähköpostin liitteenä heti kun lasku on maksettu, ja pääset sukeltamaan näiden ihanien pienten maakanojen valloittavaan maailmaan.
 
Haudoin viiriäisenmunia, mutta kuoriutuvilla tipuilla oli käppyrät varpaat. 
Uskallanko yrittää enää?
Käppyrävarpaita tai levinneitä jalkoja voi aiheuttaa emoparven ruokinnan puutokset, liian korkeat haudontakosteudet tai liian liukas tipunaarion alusta. 

Oppaassa käydään läpi emoparven ruokintaa. Perehdytään haudontaan eri hautomakoneiden ominaisuudet huomioon ottaen sekä käsitellään tipujen elämän ensimmäisiä askeleita, tarpeita ja vaaroja. Oppaan avulla onnistut kasvattamaan vahvoja ja elinvoimaisia viiriäisiä.Olen lukenut keskustelupalstoja ja netistä löytyy tietoa ilmaiseksi. 
Pärjään varmasti sillä.

Kun aloitin lintuharrastuksen, niin minäkin luin keskustelupalstoja ja otin neuvoja sieltä ja täältä. Onhan niillä pärjännyt, mutta valitettavasti vain jouduin maksamaan kalliit oppirahat kun en osannut arvioida tiedonjakajien osaamista tai tietojen oikeellisuutta. Nykyään yritän varmistaa tiedon useammasta lähteestä ja vertaan sitä omiin ja muiden kokeneiden kasvattajien tietoon. Se vie paljon aikaa. Tähän oppaaseen olen koonnut sinulle sen tiedon valmiiksi. 


Olen hautonut, kasvattanut ja myynyt yli kaksituhatta viiriäistä. Tällä hetkellä minulla on 10 siitosparvea lihaviiriäisiä, osa harvinaisia värejä, osa tavallisempia. Siitosparvien lisäksi vuodenajasta riippuen on lisäparvia: tiput, nuorikot, patakukot ja silloin tällöin myös sekalainen seurakunta myytäviä lintusia. Oman kasvatustyön ohella olen haastatellut viiriäiskasvattajia, jotka ovat tehneet kasvatustyötä kymmeniä vuosia ja koonnut asiantuntijaryhmän suomentamaan viiriäisten värejä saksan-, ruotsin- ja englanninkielisten värimääritysten pohjalta.

Sinä saat tämän kaiken tiedon muutaman munivan  viiriäisen hinnalla. Tämä opas on kattava paketti tietoa, ohjeita, opastusta ja käytännön kokemuksia viiriäistesi hoidon tueksi. Ohjeiden avulla onnistut saamaan viiriäisistäsi iloa, maukkaita munia ja onnistumisen kokemuksia!

Tilaa nyt ja opi uusia asioita viiriäisistä!


http://siltajoensirkus.mycashflow.fi/product/1/ekirja-viiriaisten-kasvatus

2 kommenttia:

 1. Kaverini Sauli Yksjärvi ansaitsisi tällaisen oppaan, sillä häntä kiinnostaa nämä linnut ja hän hoitais linnut hyvin oikean tiedon valossa. Hänessä on itsessäänkin hiukan viiriäistä. Vilkas kaveri joka tuotta iloa ja hyvää mieltä ympärilleen.

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista