maanantai 23. tammikuuta 2017

Kevään julkaisusuunnitelmia

Kuulkaas kanailijat, kukkoilijat, kesäkanaharrastajat ja wannabe kotkottajat!

Nyt on tulossa keväälle NIIN huippua juttua, että en meinaa pysyä nahoissani (saatikka, että tontin rajat riittäisivät kaikkien lisähaaveiden toteuttamiselle...). Tättärää: artikkelisarja eri kanaroduista alkaa helmikuussa! Ja jottetette luule, että ihan yksinomaan omakehussa piehtaroin, niin artikkelisarjassa on paa-aaljon ihania vieraskynäjuttuja aina kyseisen rodun kasvattajalta. Olen urakoinut loput joulusuklaat ja monta kuppia kahvia kun olen näitä vieraskynäjuttuja lukenut tai kasvattajia haastatellut. Ihan kuin dekkareita: ei meinaa malttaa jättää kesken sitten millään. Ihan ihquu sanoisin!

Tarkoitus on aloittaa sarja VASTA helmikuussa, jotta ehdin opetella tuollaisen vinkeän uutiskirjetyökalun ennen sitä. Uutiskirjeenä sitten saisi, jos haluaisi, aina tiedon kun uusi juttu julkaistaan tai kun löydän hyviä tarjouksia, kursseja, tapahtumia tai muita kanailijoille tuikitärkeää tai vaan mukavaa informeeraamista. 

Uutiskirjettä ja kirjeen ajatuksia testaamaan tarvitsisin muutaman lempeästi palautetta antavan kanaharrastaja immeisen. Olisitko se sinä? Jos lupaat suomia ajatuksiani ja ideoitani ehdottoman suorasukaisesti ja kertoa koko totuuden mitään siitä salaamatta, niin viskase sähköpostia osoitteeseen: siltajoensirkus@gmail.com

Tässä rotuesittelysarjasta muutama kuva ennakkomaistiaisena. Tunnistatko kuvasta mikä rotu mahtaa olla kyseessä? Kuvaajan nimi saattaa antaa vinkin ;)

Kuvaaja Helis Kallaspolik

Kuvaaja Kristiina ja Juha Parkkila


Kuvaaja Hannamari Röntynen


Vielä tarvitaan muutamaan rotuun kasvattajan vinkkeliä. Onko sinulle kanalassasi se kaikista ihanin rotu, josta tiedät ummet ja lammet ja lampien takuset? Ja haluaisit sen kertoa muille? Pysyykö näppis hyppysissä? Kirjoittaisitko Vieraskynä-artikkelin, vai antaisitko minun haastatella Sinua? Ota yhteyttä: siltajoensirkus@gmail.com

Artikkeliin tulee luonnollisestikin aina kirjoittajasta/kasvattajasta esittely ja hänen myymiensä munien ja lintujen esittelyä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti