Aloita tästä


Lintutila Siltajoen Sirkus on yhden naisen, monen siivekkään ja usean töpöhännän kovaääninen kokoonpano. Ilman vierailevia tähtiä mikään kokoonpano ei rokkaa kirkkaasti. Koska Lintutila on pieni ja avoimia päiviä harvassa, niin pääset kurkistelemaan sadunhohtoiseen arkeemme näiden sivujen ja facebook sivujen kautta. Tervetuloa mukaan! 

Blogin puolella jaan oppimiani asioita ja kerron kuulumisia eläimellisestä touhustamme. 

Rotuesittelysivuilla voit tutusta eri kana-, viiriäis- ja kanirotuihimme ja saada vinkkejä eri rotujen elinvaatimuksista ja käyttötarkoituksista. 

Vuoden ajasta riippuen tilalta on ostettavissa viiriäisen- ja kananmunia sekä pieniä eriä angoravillaa. Myytävät eläimet sivulta löydät sydäntenmurskaaja artisteja, joista joku saattaa olla juuri Se Oikea sinun elämääsi. 

Täältä et löydä ryppyotsaista yhtä ainoaa oikeaa totuutta eläinten kanssa elämiseen. Sen sijaan löydät tämän yhden, ahkeran opiskelun ja kokemuksien kautta karttuneen tavan olla ja elää. Jakamalla kokemuksiani toivon sinun viihtyvän ja oppivan jotain uutta. Jotta toiveeni toteutuisi, niin olisi mukava kuulla jonkinlainen palaute: kommentoi, kritisoi, kerro oma kokemuksesi tai vinkkaa kaverille, joka ehkä myös hyötyisi kokemuksistani. Vaan nyt esittelyselittelyt sikseen ja tutustu vaikka sadekesän puuhiini tai talvisen kanalan eristämisvinkkeihini tai oletko jo ehtinyt lukea blogini suosituimman artikkelin: 5 munintaan vaikuttavaa seikkaa

Haluatko saada lisää tietoa ja vinkkejä kanoista?

Koitko jonkun artikkelin hyödylliseksi? Siltajoen Sirkuksen Kanakirje on kerran kuukaudessa ilmestyvä sähköposti, jossa on lyhyitä ja helppoja vinkkejä vuodenajan mukaisiin puuhiin.

Tilaa maksuton Kanakirje tästä 


 
Mitäs tietoa tulit hakemaan? Löysitkö hakemasi vai huvikseskos vaan tuijottelet?Tällä sivustolla käytetään Affiliate-mainontaa. Affiliate linkit ovat kuvia tai perinteisiä linkkejä, joiden klikkaus ja kyseisellä sivustolla vierailu EI AIHEUTA sinulle kuluja tai minulle tuottoja. Kaikki linkit eivät ole mainoslinkkejä vaan esim linkkejä muille tietosivuille. Voit aivan hyvin vierailla linkittämilläni sivuilla ja jos löydät jotain sinun tarpeisiisi soveltuvaa ostettavaa voit harkita ostopäätöstäsi niin kauan kuin on tarpeen. Älä osta mitään, mikäli et ole varma, että ostoksesta on hyötyä juuri sinun tarpeisiisi. Minä suosittelen, eli affiliate markkinoin, vain niitä tuotteita, jotka ovat minulle tuttuja ja joita itse käytän tai ostaisin omaan ja eläinteni käyttöön. Suosittelen niitä siksi, että olen kokenut ne muita kokeilemiani vaihtoehtoja paremmiksi. 

Jos affiliate markkinointi on sinulle uutta, haluat ehkä tutustua siihen tarkemmin: 

Affiliate markkinointi - lisätietoa

4 kommenttia:

 1. Hyvältä vaikuttaa ja uskon paranevan kun ryhdyn lueskeleen blogiasi ,kiitos

  VastaaPoista
 2. Hieno blogi, kivat sivut ja hauska tyyli kirjoittaa. Koin mukavan lukuelämyksen ja jäin koukkuun. Seuraan mukana. (:
  Tarja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tarja, mukava kuulla lukuelämyksestä. Tervetuloa mukaan!

   Poista